www.fashionbyfleur.nl

Spijkerjasje combineren, hoe je dit het leukste?

spijkerjasje

Hoe kan je een spijkerjas combineren voor dames? Wij geven je een paar leuke voorbeelden. Zodat jij kunt zien dat je met dit kledingstuk alle kanten op kunt.

Spijkerjasje combineren in tussenseizoen.

Nu het weer eindelijk omslaat naar warme en (in mijn ogen ) beter weer is het de hoogste tijd om je garderobe te bekijken en kijken wat je mist en wat je dus nog wilt aanschaffen (lees hier meer over een basis garderobe) . Warmere kleding kan nu wel uit je kast en wat luchtigere kleding kan je juist weer in je kast leggen. Een spijkerjasje is een heel handig kledingstuk om te hebben in tussen seizoenen. Een spijkerjasje combineren kan met vrijwel elke stijl en maat. Daarnaast kun je hem zowel binnen als buiten aan, als het koud is om laagjes te creëren of om mee te nemen als je een avondje weg gaat en je wat achter de hand wilt hebben voor als het afkoelt. Hieronder vind je voorbeelden van leuke combinaties met een spijkerjack.

 

Spijkerjasje combineren met je basisgarderobe

Als je een basis garderobe samenstelt is het goed om te investeren in basics waarvan je jaar na jaar nog veel plezier kunt hebben daarnaast is het leuk om je garderobe aan te vullen met  “goedkopere” trendy items zodat je met je tijd mee gaat. Één zo’n basis stuk is een spijkerjasje, zo een dat licht getailleerd is en wat stretch heeft (zorgt voor een lekkere draagcomfort) dit omdat je vrijwel de hele inhoud van jouw kledingkast dan met het spijkerjasje combineren kunt.. Dit jasje zal niet zo gauw uit de mode raken (dit zal eerder het geval zijn met een crop spijkerjasje of een met rafels etc). Met zo’n basisstuk kun je alle kanten mee op en kan je vaak dragen.

 

spijkerjasje dames

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierboven zien je een combinatie van een jurkje en een spijkerjack. Door de jurk te combineren met een sportief jasje geef je het jurkje een sportieve look.

 

spijkerjack met maxirok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hierboven zie je een meer romantische / bohemian look. Die creëer je door een lange rok te combineren met sandalen, top en spijkerjasje.

spijkerjasje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit spijkerjasje is gewoon gecombineerd met een t shirt en een (spijker) broek voor een heerlijke casual look.

 

Natuurlijk is het makkelijk om een jeans jasje mee te nemen als je een dagje weg gaat en er kans is dat het wat killer wordt. Zo kan je met laagjes werken om altijd wam te blijven. Of je dit item nu op een jurkje, rok of broek draagt je ziet er altijd goed in uit. Zorg wel dat je er eentje uitkiest die lekker zit (denk aan elastan in de stof) en je zult zien dat je er jaren plezier van zult hebben.

Bij fashion by Fleur verkopen wij spijkerjasjes in de maat 38 tot en met 58/60.

 

Volg jij ons al op social media? Regelmatig posten wij leuke outfit inspiratie op onze Facebook en Instagram pagina.

Kan inluiden helpen?