Trui jurk dames kopen – Fashion by Fleur

trui jurk dames jurkje met lange mouw

De trui jurk dames zie je nu veel terug in het straatbeeld. Ik snap het wel het is namelijk zo comfortabel als een trui en makkelijk en snel te combineren zoals een jurk. Hieronder vertel ik je meer over dit item.

De trui jurk dames wat is dat eigenlijk?

Het woord trui jurk dames zegt het eigenlijk al het is een (lange) trui die je ook als jurk kunt dragen. Het leuke is dat je het comfortabele en zachte van een trui combineert met het gemak van het aantrekken / combineren van een jurk. Makkelijk te combineren met een panty, maillot of tregging en een paar mooie enkellaarsjes, lange laarzen of sneakers het is maar net welke stijl jij uit wilt dragen. Een ding is echter zeker dat jij er snel en gemakkelijk gekleed uit ziet (handig als je bijvoorbeeld door het hebben van jonge kids weinig tijd hebt om je aan te kleden).

Soorten tui jurken

De soorten trui jurk dames die wij in onze collectie hebben opgenomen varieert van een fijne breisel tot een grove brei (wat ook meer op een trui lijkt). Daarnaast hebben we kortere en langere varianten. Als je wat kleiner van stuk bent kun je al gaan voor een oversized trui. Natuurlijk wisselen wij regelmatig van collectie dus kan het zijn dat bepaalde items niet meer voorradig zijn of dat we weer andere leuke trui jurk dames in onze collectie hebben opgenomen. Je kan voor de actuele items altijd onze site bezoeken.

Waarom een trui jurk dragen?

Ik weet niet hoe het met jou zit maar ik vind jurken helemaal te gek. Ik draag ze in elk seizoen. Gewoon omdat het makkelijk zit, niet te veel hoef na te denken hoe te combineren (is immers 1 stuk) en je ziet er gewoon snel uit om door een ringetje te halen.

De winterse trui jurken vind ik als koukleum een uitkomst. Lekker warm als een trui maar met het gemak van een jurkje. Daarnaast is snel aan te trekken en je ziet er direct leuk uit. Ideaal voor als je in de ochtend niet heel veel tijd hebt om je aan te kleden omdat je snel de kids moet helpen, de hond moet uitlaten etc.

Hierboven heb ik 3 exemplaren geselecteerd die wij in onze collectie hebben opgenomen en waar ik zeker van ben dat jij er weg van zult zijn en er letterlijk in weg wilt kruipen zo lekker als dat het zit.

Liefs,

Petra van Huisstede
Eigenaar Fashion by Fleur

Tip 1: Investeer in goede panty’s of maillots je kan met goede items langer doen ipv na 1x dragen weg gooien. Op de langere termijn is goedkoop vaak duurkoop.

Tip 2: Kijk voor het wassen van de trui jurk het waslabel zo weet jij exact hoe jij hem moet behandelen en waar je op moet letten. Wist je dat het verstandig is om deze jurkjes liggend te laten drogen? Zo blijft de vorm het beste behouden.

Check ook altijd onze social media pagina’s voor nieuwe collecties of leuke acties. Wij hebben facebook en instagram.

trui jurk v hals
dames trui jurk
jurkje met lange mouw
Chat openen
1
Petra hier, Hulp nodig?
Hallo Petra van Fashionbyfleur hier,
Waarmee kan ik je helpen?