Leveringsvoorwaarden

Bestellen bij Fashion by Fleur:

Bij het plaatsen van een bestelling ontvang je een automatische email ter bevestiging van deze bestelling. Hierin staat het volgende, het ordernummer, de artikelen die zijn besteld, het totaalbedrag, betalingsvoorwaarden en de betaalgegevens van Fashion by Fleur. Geen email ontvangen? Check dan even of de email niet in een spam folder is verdwenen of neem contact met ons op om te zien of de bestelling wel goed is aangekomen.

Retourneren van je bestelling binnen 14 dagen  (geldend vanaf de dag dat de bestelling binnengekomen is):

Stap 1

Print het herroeppingsformulier

Stap 2

Retour (in originele verpakking en staat) en formulier terug in verzendverpakking doen. U kunt het verzenden naar: Fashion by Fleur Romulus 77 3962LD Wijk bij Duurstede

Stap 3

Inleveren bij PostNL (geen gratis retour wel gratis verzending)

Stap 4

Na ontvangst bij Fashion by Fleur en de controle van het product ontvangt u binnen 5 werkdagen uw geld retour (of zal AfterPay afgemeld worden).

Let wel:

De kleding en of accessoires mogen gepast worden maar niet gedragen. Indien de kleding niet schoon, zondervouwen oid en / of zonder kaartjes geretourneerd zijn zullen wij weigeren en wij zullen u deze producten terugzenden, u krijgt in deze situatie geen geld terug van ons. U dient het product in dezelfde verpakking aan ons te retourneren (netjes openmaken van de verpakking indien mogelijk).

Voor het eventueel digitaal aanmelden van een retour kunt u hier het formulier downloaden en deze via mail (info@fashionbyfleur.nl) te retourneren.

Betaling:

Betaling geschiedt via Ideal, paypal, Afterpay of vooraf via bank- of giro overschrijving. Bij betalingen via de bank- of giro deze binnen 7 werkdagen overmaken onder vermelding van het ordernummer. In de bevestigingsmail van je bestelling staat alle informatie die je nodig hebt. Bij niet betalen binnen de gestelde termijn komt de order te vervallen. Bij vooraf betalen via bank- of giro verschrijving wordt de bestelling verzonden nadat het orderbedrag op de rekening van Fashion by Fleur is bijgeschreven.

Verzending:

Verzending gebeurd via PostNL post en na ontvangst van de betaling. Binnen Nederland brengen wij € 0,00 in rekening. Voor verzending naar België worden de geldende tarieven van PostNL in rekening gebracht. Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag verzonden. Binnen nederland zal het pakket (in de meeste gevallen) de volgende dag in huis zijn.

Aanvaarding Voorwaarden:

Bij het plaatsen van een bestelling dien je akkoord te gaan met onze voorwaarden en ons retourbeleid.

Privacy:

Adresgegevens zijn uitsluitend voor de administratie van Fashion by Fleur en zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

close

10% korting op je bestelling speciaal voor jou!

Meld je snel aan en mis geen enkele actie, kledingtip of kortingscode van Fashion by Fleur