Verzenden & retourneren

Leveringsvoorwaarden

Bestellen bij Fashion by Fleur:

Bij het plaatsen van een bestelling ontvang je automatisch een email ter bevestiging van je
bestelling. Hierin staat het volgende, het ordernummer: de artikelen die zijn besteld, het totaalbedrag, betalingsvoorwaarden en de betaalgegevens van Fashion by Fleur. Geen email ontvangen? Check dan even of de email niet in een spam folder is verdwenen of neem contact met ons op om te zien of de bestelling wel goed is aangekomen.

Annuleren bestelling:

Wettelijk heb je 14 dagen de tijd om je bestelling te retourneren nadat het product bij jouw in bezit is. Bij  Fashion by Fleur is de termijn 14 dagen vanaf de dag van ontvangst.
Dit houdt in dat het aanmelden en de retour formulier naar Fashion by Fleur binnen 14 dagen na ontvangst van het product dient te gebeuren. Na aanmelding heeft u 14 dagen om het product retour te sturen. Gepersonaliseerde items zijn uitgesloten van retourrecht. Mochten er problemen zijn neem dan eerst via mail (info@fashionbyfleur.nl) contact op om te kijken wat er gedaan kan worden. U kunt nooit gepersonaliseerde items zonder melding en oplossing retourneren.

Voor het aanmelden van een retour kun je het herroepingsformulier downloaden en deze via mail (info@fashionbyfleur.nl) retourneren.

Nadat via een mail naar info@fashionbyfleur.nl is aangegeven dat het artikel geretourneerd wordt kan het artikel verzonden worden naar:

Fashion by Fleur
Romulus 77
3962LD
Wijk bij Duurstede

De reeds betaalde bedragen worden zo snel mogelijk, uiterlijk  binnen 14 dagen na ontbinding van te retourneren artikel(en), terugbetaald.

Het is van belang om het herroeppingsformulier bij het te retourneren artikel te stoppen zodat wij de retour correct kunnen verwerken. De eventueel betaalde verzendkosten worden, indien de gehele bestelling wordt geretourneerd, terugbetaald. De retourkosten zijn voor de klant zelf.

Betaling:

Betaling geschiedt via Ideal, Paypal, Afterpay, Webshopgiftcard, VVV giftcard of vooraf via bank- of giro overschrijving. Bij betalingen via de bank- of giro dient het orderbedrag binnen 7 werkdagen overgemaakt te worden onder vermelding van het ordernummer. In de bevestigingsmail van je bestelling staat alle informatie die je nodig hebt. Bij niet betalen binnen de gestelde termijn komt de order te vervallen. Bij vooraf betalen via bank- of giro verschrijving wordt de bestelling verzonden nadat het orderbedrag op de rekening van Fashion by Fleur is bijgeschreven. Indien voor Afterpay gekozen is wordt de bestelling verzonden nadat afterpay akkoord heeft gegeven van de bestelling.

Verzending:

Verzending gebeurd via PostNL post en na ontvangst van de betaling. Binnen Nederland brengen wij €2,49 in rekening. Bij bestellingen vanaf € 50,00 worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Voor verzending naar België wordt €5,08 in rekening gebracht.
Bestellingen die op werkdagen voor 16:00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag verzonden. Binnen nederland zal het pakket (in de meeste gevallen) de volgende dag in huis zijn.

Aanvaarding Voorwaarden:

Bij het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met onze algemeene voorwaarden.

Privacy:

Adresgegevens zijn uitsluitend bestemd voor de administratie van Fashion by Fleur en zullen nooit aan derden worden doorgegeven.