Leveringsvoorwaarden

Bestellen bij Fashion by Fleur:

Bij het plaatsen van een bestelling ontvang je een automatische email ter bevestiging van deze bestelling. Hierin staat het volgende, het ordernummer, de artikelen die zijn besteld, het totaalbedrag, betalingsvoorwaarden en de betaalgegevens van Fashion by Fleur. Geen email ontvangen? Check dan even of de email niet in een spam folder is verdwenen of neem contact met ons op om te zien of de bestelling wel goed is aangekomen.

Retourneren van je bestelling binnen 14 dagen  (geldend vanaf de dag dat de bestelling binnengekomen is):

Stap 1

Voor GRATIS retour binnen NEDERLAND meld je je retour bij ons aan via de mail klantenservice@fashionbyfleur.nl je krijgt van ons,binnen 48 uur via de mail, een retour label die je kunt gebruiken. Indien geen retourlabel aangevraagd is zullen wij uw retour niet vergoeden. Voor BELGIE geldt een eigen bijdrage op de retourkosten van € 6.99 (helft van de kosten, wij krijgen €13.00 aangerekend)

Print het herroeppingsformulier

Stap 2

Retour (in originele verpakking en staat) en formulier t dus niet gepropt in de zak) terug in verzendverpakking doen. U kunt het verzenden naar: Fashion by Fleur Romulus 77 3962LD Wijk bij Duurstede (Alles staat voorbedrukt op uw retourlabel voor uw GRATIS retour)

Stap 3

Inleveren bij PostNL (indien u een etiket van ons heeft hoeft u niks bij te betalen, indien u niet een retourlabel aan ons heeft gevraagd zijn de kosten voor u)

Stap 4

Na ontvangst bij Fashion by Fleur en de controle van het product ontvangt u binnen 5 werkdagen uw geld retour (of zal AfterPay afgemeld worden).

Verantwoordelijkheid klant:  U bent zelf verantwoordelijk voor het bewijs van retour sturen van uw retour. Bewaar dan ook altijd uw Track and Trace nummer zodat u bewijs heeft. Alleen op die manier kunt u bevestiging levering aantonen en kunnen we, indien noodzakelijk, onderzoek starten bij PostNL.  Dit is een wettelijk vastgestelde regel.

Let wel:

De kleding en of accessoires mogen gepast worden maar niet gedragen. Indien de kleding niet schoon, zonder vouwen niet in zak gepropt oid en / of zonder kaartjes geretourneerd zijn zullen wij weigeren en wij zullen u deze producten terugzenden, u krijgt in deze situatie geen geld terug van ons. U dient het product in dezelfde verpakking en netjes opgevouwen aan ons te retourneren (netjes openmaken van de verpakking indien mogelijk).

Let wel mochten wij de kleding als een prop, met kreukels etc retour krijgen dan is het mogelijk dat wij kosten voor het reinigen en opnieuw verpakken bij u in rekening brengen. Immers kleding dat niet netjes meer is kunnen en mogen wij ook niet meer verkopen.

Wij verzenden met PostNL door de toegenomen drukte bij de pakketbezorgers kunnen wij geen levertijden garanderen. Mail ons als u vind dat uw pakket te lang onderweg is, wij kunnen dan met PostNL overleggen waar het pakket blijft hangen. Stuur ons een mail via info@fashionbyfleur.nl. Voorkomen van vertraging kunnen we niet, we zullen wel alles in het werk stellen om het voor u op te lossen. 

Betaling:

Betaling geschiedt via Ideal, paypal, Afterpay, klarna of vooraf via bank- of giro overschrijving. Bij betalingen via de bank- of giro deze binnen 7 werkdagen overmaken onder vermelding van het ordernummer. In de bevestigingsmail van je bestelling staat alle informatie die je nodig hebt. Bij niet betalen binnen de gestelde termijn komt de order te vervallen. Bij vooraf betalen via bank- of giro verschrijving wordt de bestelling verzonden nadat het orderbedrag op de rekening van Fashion by Fleur is bijgeschreven.

Verzending:

Verzending gebeurd via PostNL post en na ontvangst van de betaling. Binnen Nederland brengen wij €4,99 in rekening. Voor verzending naar België worden de geldende tarieven van PostNL in rekening gebracht. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag aangeboden aan PostNL. Momenteel heeft PostNL nog veel last van de drukte die covid-9 met haar meebrengt. Als uw pakket er langer over duurt stuur ons dan een mail (info@fashionbyfleur.nl), wij zullen dan samen met PostNL zoeken waar het pakket blijft hangen. Oplossen zullen wij het voor u in ieder geval.

Aanvaarding Voorwaarden:

Bij het plaatsen van een bestelling dien je akkoord te gaan met onze Agemene voorwaarden en ons retourbeleid.

Privacy:

Adresgegevens zijn uitsluitend voor de administratie van Fashion by Fleur en zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

close

10% korting op je bestelling speciaal voor jou!

Meld je snel aan en mis geen enkele actie, kledingtip of kortingscode van Fashion by Fleur

Verzenden en retourneren 1