Leveringsvoorwaarden

Bestellen bij Fashion by Fleur:

Bij het plaatsen van een bestelling ontvang je een automatische email ter bevestiging van deze bestelling. Hierin staat het volgende, het ordernummer, de artikelen die zijn besteld, het totaalbedrag, betalingsvoorwaarden en de betaalgegevens van Fashion by Fleur. Geen email ontvangen? Check dan even of de email niet in een spam folder is verdwenen of neem contact met ons op om te zien of de bestelling wel goed is aangekomen.

Retour van je bestelling binnen 14 dagen bij ons binnen zijn  (geldend vanaf de dag dat de bestelling bij u binnengekomen is):

Stap 1

Print het herroeppingsformulier  en vul deze in. Met dit formulier weten wij van wie het retour is en kunnen wij zo veel sneller uw retour in behandeling nemen.

Stap 2

Het item of de items die retour gaan in originele verpakking en goede staat terug in de verzendverpakking doen. Daarnaast het ingevulde herroeppingsformulier in de verpakking erbij doen. Dit zorgt voor een snelle afhandeling van uw retour.

U kunt het verzenden naar: Fashion by Fleur Romulus 77 3962LD Wijk bij Duurstede.

Stap 3

U kunt het pakket inleveren bij een pakket vervoerder bij u in de buurt, de kosten hiervoor zullen voor uw rekening zijn.

Stap 4

Na ontvangst bij Fashion by Fleur en de controle van het product ontvangt u binnen de wettelijke termijn van14 werkdagen uw geld retour (of zal AfterPay of KLarna afgemeld worden).

Verantwoordelijkheid klant:  U bent zelf verantwoordelijk voor het bewijs van retour sturen van uw retour. Bewaar dan ook altijd uw Track and Trace nummer zodat u bewijs heeft. Alleen op die manier kunt u bevestiging levering aantonen en kunnen we, indien noodzakelijk, onderzoek starten bij PostNL.  Dit is een wettelijk vastgestelde regel.

Let wel:

De kleding en of accessoires mogen gepast worden maar niet gedragen. Indien de kleding/schoenen/accessoires etc niet schoon, ongedragen, zonder vouwen niet in zak gepropt oid en / of zonder kaartjes aan het product geretourneerd zijn zullen wij weigeren en wij zullen u deze producten terugzenden, u krijgt in deze situatie geen geld terug van ons. U dient het product in dezelfde verpakking en netjes opgevouwen aan ons te retourneren (netjes openmaken van de verpakking indien mogelijk).

Let wel mochten wij de kleding als een prop, met kreukels etc retour krijgen dan is het mogelijk dat wij kosten voor het reinigen en opnieuw verpakken bij u in rekening brengen. Immers kleding dat niet netjes meer is kunnen en mogen wij ook niet meer verkopen.

Wij verzenden met PostNL door de toegenomen drukte bij de pakketbezorgers kunnen wij geen levertijden garanderen. Mail ons als u vind dat uw pakket te lang onderweg is, wij kunnen dan met PostNL overleggen waar het pakket blijft hangen. Stuur ons een mail via info@fashionbyfleur.nl. Voorkomen van vertraging kunnen we niet, we zullen wel alles in het werk stellen om het voor u op te lossen. 

Verantwoordelijkheid retourzending

De klant is zelf verantwoordelijk voor de retourzending en dat het pakket daadwerkelijk aankomt. Wordt een pakket niet afgehaald door de klant dan zijn de kosten voor nogmaals verzenden voor de klant.
Raakt een pakket kwijt door PostNL of andere verzendpartij dan zijn de kosten van het product voor de klant, zij kunnen ook als enige een onderzoek indienen en bij hen om vergoeding vragen.

Betaling:

Betaling geschiedt via Ideal, paypal, Afterpay, klarna of vooraf via bank- of giro overschrijving. Bij betalingen via de bank- of giro deze binnen 7 werkdagen overmaken onder vermelding van het ordernummer. In de bevestigingsmail van je bestelling staat alle informatie die je nodig hebt. Bij niet betalen binnen de gestelde termijn komt de order te vervallen. Bij vooraf betalen via bank- of giro verschrijving wordt de bestelling verzonden nadat het orderbedrag op de rekening van Fashion by Fleur is bijgeschreven.

Verzending:

Verzending gebeurd via PostNL post en na ontvangst van de betaling. Binnen Nederland brengen wij €4,99 in rekening. Voor verzending naar België worden de geldende tarieven van PostNL in rekening gebracht. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur zijn geplaatst worden dezelfde dag aangeboden aan PostNL. Als uw pakket er langer over dan dat u gewent bent stuur ons dan een mail (info@fashionbyfleur.nl), wij zullen dan samen met PostNL zoeken waar het pakket blijft hangen. Oplossen zullen wij het voor u in ieder geval.

Aanvaarding Voorwaarden:

Bij het plaatsen van een bestelling dien je akkoord te gaan met onze Algemene voorwaarden en ons retourbeleid.

Privacy:

Adresgegevens zijn uitsluitend voor de administratie van Fashion by Fleur en zullen nooit aan derden worden doorgegeven.

Etiketten ontvangen van Fashion by Fleur? Deze moet u zelf printen, u ontvangt een link van ons zodat u een etiket kunt uitdraaien. Helaas kunnen wij na ontvangst etiket via Fashion by Fleur geen refund doen op verzendkosten.

10% korting op je bestelling speciaal voor jou!

Meld je snel aan voor onze nieuwsbrief en jij kan direct shoppen met 10 % korting

Verzenden en retourneren 1