vesten dames

Vesten dames sale

Iedereen houdt van een lekker warm vest, ze kunnen buiten gedragen worden maar ook binnen zijn ze erg lekker om te dragen. Bijna iedere combinatie is mogelijk met een leuk vestje en je kunt een vest dan ook voor elke gelegenheid gebruiken. Onze vesten zijn makkelijk online te bestellen en gratis te retourneren (binnen de gestelde zichttermijn).

onze gunstige vesten komen in verschillende soorten en maten, wij maken dan ook gebruik van de 1 maat 1 prijs regel, zo hoeft u niet meer te betalen voor een maatje meer.

VESTEN BIJ DE ONLINE SHOP VAN YOUR LOOK… FOR LESS! KOPEN.
Wij hebben onze online shop zo in elkaar gezet dat hij voor iedereen makkelijk te begrijpen is, zo kan iedereen optimaal genieten van de producten die YOUR LOOK… FOR LESS! te bieden heeft. U kunt uw vesten gemakkelijk online bij ons bestellen u hoeft alleen het artikelnummer op het bestelformulier in te vullen en ten slotte vult u uw klantgegevens in en nu maar wachten op dat gunstige vesten.

Het dames vesten zal binnen een paar werkdagen naar u toegezonden worden en als uw gunstige vesten niet meteen leverbaar is ontvangt u uw vesten binnen ongeveer 3 weken. De betaling voor het vesten dient binnen 14 dagen na de levering voltooid te worden, de verzendkosten bedragen € 4,99. Voor verder informatie over onze leveringen, betalingen en voorwaarden klikt u met een klik van de muis op service, daar vindt u alle informatie die u nodig heeft.

Chat openen