Wie zijn wij

De vrouw achter Fashion by Fleur

Fashionable wherever you are

Iedere vrouw verdient het om er fashionable uit te zien. Niet alleen als ze een avond uit gaat, maar altijd en overal. Met dat idee besloot Petra te starten met Fashion by Fleur, een webwinkel met hippe mode voor de vrouw van nu.

Vrouwen hebben het tegenwoordig razend druk. Werk, vriendinnen, familie, partner, kinderen, iedereen moet aandacht krijgen. De kans dat je jezelf regelmatig voorbij rent is groot. Maar ondanks je drukke leven wil je er wel altijd fashionable uit zien. En dat kan, want Fashion by Fleur heeft mode die echt bij jou past. Iedere stijl voor iedere gelegenheid hebben we in het assortiment, of je nu chique naar een feest wilt of gewoon lekkere casual mode zoekt voor thuis.

Op de website vind je onze fashion tips: Mooie en leuke combinaties van onze mode om je te inspireren voor je nieuwe look. Misschien past een combinatie perfect bij je en dan hoef je dus niet verder te zoeken. We willen graag dat jij je mooi en op en top vrouw voelt als je de items uit onze collectie draagt. Je hoeft niet altijd een powervrouw te zijn, maar je kunt wel altijd de uitstraling van een powervrouw hebben.

We hebben een missie. Die missie is dat iedere vrouw zich Fashionable wherever you are voelt. Als die missie slaagt en jij je helemaal happy voelt met je nieuwe aankoop bij Fashion by Fleur dan zijn wij natuurlijk super tevreden. Veel plezier met shoppen en alvast veel plezier met je nieuwe outfit.

1-verkleind-en-met-bron-en-fotograaf-vermelding

Nog een weetje is dat Fleur de dochter is van Petra van Huisstede en de shop naar haar vernoemd is.

Zodat jij en al die andere geweldige vrouwen “ out there” een cadeau aan je zelf kan geven.
Onze slogan is dan ook:

Fashionable wherever you are.